06. 01. 2017 - 11:52
Biliću transferi baš i ne idu od ruke: Odbijaju ga svi
907
Shares
Biliću transferi baš i ne idu od ruke: Odbijaju ga svi

DOBIO DVIJE NOVE ODBIJENICE

Biliću transferi baš i ne idu od ruke: Odbijaju ga svi

06. 01. 2017 - 11:52
0
Shares

I dok se spominje kako želi i Patricea Evru iz Juventusa, Slaven Bilić i njegov West Ham zapravo prioritetno traže novog napadača. 

Goal doznaje da će se čekićari prvo baciti po Moussu Dembelea (20), vrlo cijenjenog mladića iz Celtica. Spremni su ponuditi 20 milijuna funti. 

Andy Carroll trenutačno je najučinkovitiji napadač 13. momčadi lige... sa svega dva prvenstvena pogotka!? Francuz je stigao u Celtic iz Fulhama na ljeto i zablistao je odmah. Već je na 19 pogodaka u svim natjecanjima ove sezone.

Dembelea žele i Chelsea i Manchester United, ali West Ham prvi je formalizirao svoju ponudu. No, Dembele je potpisao četverogodišnji ugovor i čini se kako ga Celtic ne želi prodati.

Bilićevi će šefovi podebljati ponudu za Defoea, nakon što je Sunderland odbio prvih pet milijuna funti, no teško će i sedam milijuna otopiti Sunderland, koji se grčevito bori za ostanak.

Da ni uz puno novca nije lako dovesti igrača svjedoči i činjenica da je West Ham dobio odbijenicu i od drugoligaša Brentforda. Ponuda za njihova napadača Scotta Hogana bila je osam milijuna funti, klub traži - 15 milijuna!?

Potraga se nastavlja, doznaje Goal, preko Southamptonova napadača Shanea Longa. Njegova bi cijena bila oko 12 milijuna funti...

Učitaj još novosti