07. 01. 2017 - 10:58
Conte se nada da je završio sa ''nevjerovatnim'' prodajama
907
Shares
Conte se nada da je završio sa ''nevjerovatnim'' prodajama

GOTOV POSAO SA KINEZIMA

Conte se nada da je završio sa ''nevjerovatnim'' prodajama

07. 01. 2017 - 10:58
0
Shares

Antonio Conte je u prvim danima zimsko prijelaznog roka ostao bez dva igrača. Kinezi su najprije kupili Oscara, a potom i Obi Mikela. Iako su jake glasine o ponudi od 80 milijuna funti za Diega Costu, talijanski je trener priznao kako se nada da više neće biti odlaska iz kluba u smjeru Azije.

"Nadam se da su ponude iz Kine završile odlaskom Obi Mikela i Oscara. Važno je da zadržimo momčad. Krenuli smo dobro u sezonu i važno je da zadržimo iste igrače," rekao je trener Chelseaja Antonio Conte.

"Želim se zahvaliti Obiju na vremenu tijekom kojeg smo radili zajedno. Bio je pravi profesionalac. Njemu i obitelji želim sve najbolje. Dugo je godina bio u klubu, bio je važan igrač, ali dođe vrijeme kada igrač poželi promjenu, novo iskustvo. Zbog toga mu želim sve najbolje."

Conte je otkrio i da će u utakmici protiv Peterborough Uniteda u FA kupu nakon 11 mjeseci za Chelsea od prve minute zaigrati mladi branič Kurt Zouma.

"Spreman je za utakmicu. Drago mi je zbog njega, zaslužio je krenuti od prve minute. Imao je jako tešku ozljedu. Ovo će biti dobra prilika za njega da mi pokaže da je u dobroj formi i da se izbori za novu priliku u početnoj postavi."

Osvrnuo se kratko Talijan i na komentar Diega Coste kako više ne prigovara sucima "jer bi dobio četiri ili pet utakmica kazne."

"Costa je u pravu jer ne želi komentirati suce. Teško je suditi i donijeti najbolju odluku," rekao je Conte.

Učitaj još novosti